Vloerverwarming in Helmond

Wilt u graag vloerverwarming laten installeren door een vloerenspecialist nabij Helmond? Woonspecialist Brabant, gevestigd in Mierlo, is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in vloeren. Van het installeren van vloerverwarming tot het produceren van een vloer op maat: wij hebben de juiste expertise in huis om al uw vloerwensen te realiseren. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Dé vloerenspecialist in Brabant

Advies, levering en plaatsing

Uitgebreide collectie vloeren

Dé expert in vloerverwarming, gevestigd in regio Helmond

9

Als specialist in vloerverwarming nabij Helmond en Nuenen ontfermen wij ons over diverse werkzaamheden rondom het plaatsen, verwijderen en onderhouden van vloeren. Of het nu pvc-vloeren, laminaat, parket, tapijt of vinyl betreft: wij realiseren een vloer die aan al uw wensen voldoet. Indien u interesse heeft in vloerverwarming, installeren wij hoogstaande verwarmingselementen in de dekvloer. Zo geniet u ook in de wintermaanden van een aangenaam binnenklimaat.

Ontdek het gemak van alle diensten onder één dak

9

Als u graag nieuwe gordijnen of andere raamdecoratie wilt kopen, bent u van harte welkom in onze showroom in Mierlo, slechts een kwartier rijden vanaf Helmond. Wij geven u hier graag deskundig advies en uiteraard zorgen wij ook voor een professionele levering en plaatsing. Zo wordt u volledig ontzorgt. Wilt u meer weten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 040-209 4056 of vul ons contactformulier in.

Laat de specialisten van woonspecialist brabant uw trap bekleden.