VINYL VLOEREN

Vinyl is waterdicht en geluiddempend. Iedereen kan lekker leven en spelen op een vinylvloer. Morsen, spetters en vuil zijn geen probleem meer. Het is niet alleen mooi, stevig en gemakkelijk te reinigen, vinyl voelt ook nog eens heel prettig en zacht aan.
Woonspecialist Brabant heeft vinyl in alle kleuren, stijlen en prijsklassen.

Waarom kiezen voor vinyl van woonspecialist brabant?

9

waterdicht en geluiddempend

Vinyl is ontzettend praktisch, een vloer waarop geleefd kan worden. Feestjes tot laat in nacht of kinderen die morsen? Met een vinyl vloer is dit geen probleem meer.

9

Multi-inzetbaar

De vochtbestendige, betaalbare vinylvloeren kunnen gebruikt worden in alle ruimtes in huis. Dus ook in de badkamer, keuken, toilet, slaapkamer en woonkamer.

9

Uitgebreid assortiment

De collectie is zeer uitgebreid. We verkopen onder andere de kwaliteitsmerken Forbo, Novilon en Interfloor. U vindt altijd de vloer die bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget. Kies één van de vele verschillende soorten dessins en uiteenlopende kleuren. Onze specialisten vertellen u er graag alles over.

9

Topkwaliteit vinyl tegen scherpe prijzen

U kunt met vinyl heel eenvoudig de stijl creëren die u wilt. Wilt u een industriële look, dan hebben we vinyl met betonlook of juist met plavuizen, maar we hebben natuurlijk ook diverse houtdessins waaruit u kunt kiezen.

Voor meer informatie over de collectie van Interfloor klik hier!

Voor meer informatie over de collectie van Forbo Novilon klik hier!

Laat de specialisten van Woonspecialist Brabant uw vloer leggen.