Parket vloeren

Wilt u meer warmte en leven in uw interieur brengen? Dan is parket de vloer voor u.

Een mooie houten parket vloer heeft een warme uitstraling, maar het ziet er niet alleen prachtig uit het gaat bovendien lange tijd mee, is fantastisch ter isolatie en zorgt voor een meerwaarde voor uw woning.

Lamelparket en multiplankvloeren?

Zoekt u parket in een klassieke stijl of heeft u juist een modern interieur, we adviseren u graag in onze grote showroom. We zitten in Mierlo, Noord-Brabant, maar we leveren parket vloeren in heel Noord Brabant. U vindt bij Woonspecialist Brabant namelijk altijd die vloer die bij u past, niet alleen qua kleur en stijl, maar ook qua budget.

Parket advies

Wij vinden uw wensen belangrijk. Daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd om met u in gesprek te gaan. Welke wensen heeft u, welke woonstijl past bij u, wat is uw budget. Dit maakt ons een échte specialist. Naast ons uitgebreide assortiment hebben we een uitgebreide service waar u altijd op kunt terugvallen. Onze specialisten staan klaar om al u vragen te beantwoorden en u een gepast advies te geven op al uw vragen rondom een parket vloer.

Wanneer u bij ons langskomt in onze showroom of telefonisch contact met ons opneemt, informeren we u niet alleen over de verschillende soorten, motieven en kleuren parket vloeren, maar adviseren we u ook over de juiste ondervloer en geven we u een realistisch beeld van de totale prijs. Uiteraard mag u een staal mee naar huis nemen om te kijken of de kleur echt past in uw woning.

Waarom kiezen voor een parket vloer Woonspecialist Brabant?

9

Nederlands fabricaat

A-kwaliteit parket van eigen bodem.

9

kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

U bent bij Woonspecialist Brabant verzekerd van een perfect gelegde vloer tegen een zeer scherpe prijs. Wat betreft parket vloeren bieden we diverse soorten, motieven en kleuren aan. U vindt altijd die vloer die bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget.

9

Specialist op het gebied van parketvloeren

Wij zijn gedreven in ons vak, kennen onze producten door en door. Wij nemen de tijd en leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn, we zijn tenslotte dé specialist in parket vloeren. We luisteren naar uw wensen en stemmen daar de vloer op af.

9

Eigen legservice

Onze specialisten leggen graag uw aangekochte vloer bij u. Maar voordat we dit doen, geven we u een passend advies. Welk soort ondervloer is het best geschikt, hoe zit het bijvoorbeeld met het vochtgehalte van de ruimte.

9

Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om die waar te maken

Wij zijn er voor u, we geven u een passend advies en denken met u mee.

LAAT onze specialisten uw parket vloer leggen.