ONDERVLOEREN

Welke ondervloer past bij uw type vloer en uw woning? Woonspecialist Brabant levert niet alleen allerlei typen vloeren en plinten, ook voor een ondervloer bent u aan het juiste adres.

Een goede ondervloer zie je nooit, maar kan veel problemen voorkomen. Zo zijn sommige ondervloeren geluiddempend en vochtwerend, maar ze zorgen bovendien voor stabiliteit en egalisatie. Wij adviseren u graag over de juiste ondervloer voor uw parket, pvc-vloer, tapijt, vinyl of laminaat

De perfecte vloer?

9

Een ondervloer is een zachte laag die tussen de harde ondergrond en uw vloer komt te liggen. Er zijn allerlei soorten ondervloeren die geschikt zijn voor verschillende vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een isolerende of geluiddempende ondervloer.

 

9

Waar u voor kiest, is afhankelijk van de omstandigheden in uw woning en uw verdere wensen. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming, meer comfort of geluidsoverlast tegengaan? Of wilt u vochtvorming voorkomen en de levensduur van uw vloer verlengen?

9

Woonspecialist Brabant adviseert u graag welk type ondervloer het best aansluit bij uw woonsituatie en uw wensen. We hebben een zeer uitgebreide collectie ondervloeren van verschillende materialen voor uw huis of appartement. Voor elke situatie hebben wij de juiste ondervloer, zodat u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Wat uw wensen op het gebied van vloeren ook zijn, Woonspecialist Brabant staat voor u klaar.

LAAT onze specialisten u adviseren over de juiste ondervloer.