RAAMDECORATIE

In je interieur zijn gordijnen en raamdecoratie niet meer weg te denken. Het kunnen spelen met licht inval, de warmte van de stoffen of het strakke van de materialen… Onmisbaar in een heerlijk thuis gevoel! 

Je kunt bij Woonspecialist Brabant terecht voor raambekleding als jaloezieën op maat (houten jaloezieënPVC jaloezieën en aluminium jaloezieën), gordijnen op maat (plisségordijnenrolgordijnenduo rolgordijnendakraam rolgordijnenvouwgordijnen en gordijnen) en shutters op maat.

RAAMDECORATIE – MAAKT JE HUIS EEN THUIS!

9

Shutters

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding en dé ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Je kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Zo zet je het zonlicht in één handomdraai naar jouw hand.
9

Jaloezieen

Jaloezieen zijn stijlvol en functioneel waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden.

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

9

Plissé gordijnen

Onze Plissé Shades bestaan uit een exclusieve combinatie van transparante stof die het licht filtert en stof die de kamer verduistert. Zo kun je de lichtinval flexibel regelen: overdag fris en helder en ‘s nachts verduisterend.
9

Gordijnen

Voordelige rolgordijnen in vele stofkleuren. Transparante rolgordijnen, rolgordijn met screenstof en verduisterend rolgordijn.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs in de showroom of bij u thuis