PVC Vloeren

Zoekt u een vloer die lang meegaat, niet snel beschadigt en hygiënisch is? Dan is een pvc vloer dé juiste keuze voor u. Een vloer van pvc is bovendien stil, makkelijk te onderhouden en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Wat zijn PVC vinylstroken?

Vier verschillende lagen worden onder hoge druk en temperatuur samengeperst tot het eindproduct, daarna wordt het in het gewenste formaat gesneden en voorzien van een PU beschermlaag.
Het eindresultaat is een stabiele , slijtvaste vloer die in praktisch elke omgeving kan worden geplaatst. Het product wordt PVC- of vinylstroken genoemd.

Er zijn twee uitvoeringen

PVC VERLIJMD
De verlijmde pvc stroken worden volvlakkig verlijmd op een vlakke, stabiele en blijvend droge vloer. Afhankelijk van de vloer dient gekozen te worden voor de juiste ondervloer of egalisatiemortel.
Doordat de totale dikte van de egaline en de pvc vloer tussen de 4 en 6 mm. bedraagt hoeft u zelden uw deuren in te korten. Een pvc vloer is strak af te werken tegen kozijnen en dorpels, waardoor plakplinten niet nodig zijn.

PVC CLICK
Pvc of vinyl op hard kunststof drager met clicksysteem. Door de stabiele drager en het click systeem is de vloer snel en eenvoudig te plaatsen. Als ondervloer dient u een goede ondervloer  te plaatsen. De basis vloer dient vlak, blijvend droog en stabiel te zijn. Wanneer de vloer te veel kan veren heeft dat invloed op het click systeem. Door de beperkte dikte van 4,5- 10 mm. is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming. Bij installatie dient u rondom 10 mm. vrij te houden van de wanden. Na 10 strekkende meter dient u een dilatatie voeg aan te brengen.

Waarom kiezen voor een pvc-vloer van woonspecialist brabant?

9

Enorme keuze A-merken zoals Quick-step, Mflor en Forbo.

Wij werken met de beste merken, hebben een grote collectie en een showroom. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houtlook voor uw pvc-vloer, een betonlook of natuursteen? Bij ons kunt u kiezen uit één van de vele verschillende dessins en uiteenlopende kleuren. Alle bekende merken hebben we bij ons in de grote showroom. We verkopen onder andere de kwaliteitsmerken Quick-step,  mFLOR, Forbo en Beautifloor. Onze specialisten vertellen u er graag alles over.

9

kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

U bent bij Woonspecialist Brabant verzekerd van een perfect gelegde vloer tegen een zeer scherpe prijs. De pvc-collectie is zeer uitgebreid. U vindt altijd die vloer die bij u past, niet alleen qua stijl, maar ook qua budget.

9

specialisten op het gebied van PVC vloeren

Wij zijn gedreven in ons vak, kennen onze producten door en door. Wij nemen de tijd en leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn, we zijn tenslotte dé specialist in pvc-vloeren. We luisteren naar uw wensen en stemmen daar de vloer op af.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR INFORMATIE & ADVIES.